Facts About نیلینگ Revealed
Facts About نیلینگ Revealed
Blog Article
گودهایی وجود دارند که با روش نیلینگ پایدارسازی شده و بیش از ۱۰ سال است که رها شدهاند و هنوز پابرجا هستند، اما این تضمین کننده پایدار بودن جداره گود برای همیشه نیست.
امروزه پایدارسازی به روشهای نیلینگ و خرپای فولادی، متداول ترین روشهای پایدارسازی گود در سطح کشور هستند. هر کدام از روشهای مذکور دارای مزایا و معایبی نسبت به یکدیگر هستند که با بررسی جمیع آنها زیر نظر مشاور پایدارسازی مجرب، کارفرمایان محترم در هر پروژه اقدام به انتخاب روش مناسب مینمایند.
از طرف دیگر، اجرای روش نیلینگ در خاکهایی که شرایط نامطلوبی دارند میتواند موجب مشکلات مختلف اجرایی و نیز غیراقتصادی شدن آن شود.
بر اساس معیارهای عمومی گفته شده در متن بالا، انواع خاکهای مناسب برای نیلینگ بهشرح زیر است:
اعضای سازه ای عموماً فولادی بوده و مطابق آئین نامه های سازه های فولادی طراحی می گردند.
مدل سازی عددی پدیده روانگرائی در سد های خاکی۲۴,مرداد,۱۳۹۸ - ۱۴:۳۲
مفاهیم اساسی در مورد مکانیزم رفتاری سیستم نیلینگ شامل موارد زیر است که در ادامه هر مورد را بررسی میکنیم:
در حال حاضر اجرای نیلینگ بسیار مرسوم هست و چالش خاصی به جز اخذ رضایت از همسایه ندارد.
مبدل برق نیز نیروی حرکتی موتور را به برق تک فاز و سه فاز تبدیل مینماید. علاوه بر این، دستگاه ژنراتور توانایی تأمین برق سه فاز برای دستگاههای تزریق دوغاب و شاتکریت در عملیات گودبرداری نیلینگ چیست و پایدارسازی را در سیستمهای نیلینگ
در مرحله سوم و بعد از خاکبرداری و حفاری چاهکها نوبت به جایگذاری میلگردها است. در این مرحله از میلگردهای مخصوص به عنوان نیل یا میخ با طول و ضخامتهای مشخص استفاده میشود و در داخل گمانهها قرار داده میشوند.
قبل از اجرای نیلینگ حتماً باید تمامی شرایط محیطی مانند وجود قنات، سازههای زیرزمینی، چاههای فاضلابی و … در نظر گرفته شود.
پارامترهای ژئوتکنیکی لایههای تحت الارضی در ساختگاه های مختلف،
پس از انجام حفاری چاهکها، برای افزایش پیوستگی بین خاک و میلگرد (یا کابل)، لازم است دوغاب را تزریق کنیم تا بهطور کامل اطراف میلگردها را فرا گرفته و از خوردگی میلگرد جلوگیری نماید.
روش انکراژ در مقایسه با روش نیلینگ فضای کمتری را جهت حمل وسایل و عبور و مرور اشغال میکند